It’s party time! Dat is de slogan van Boland, uitgegroeid tot een grote wereldspeler in feestartikelen. Ook bij een feestje hoort een goede documentstructuur en kwaliteitsbewaking. Het bedrijf werkte altijd met een eenvoudige mappenstructuur. Dat kan bij een beperkt aantal documenten. Maar naarmate Boland groeide en het aantal documenten steeg, evenals de belangen en verantwoordelijkheden die meespelen, kwamen ze voor een forse uitdaging te staan. De oplossing werd gevonden in M-files. ‘Dit maakt ons weer volledig compliant en verschaft alle betrokkenen de juiste garanties. Nu en in de toekomst.’

Wat onze klanten vinden.

Laura Bes, Boland

“M-Files maakt mijn taak een stuk makkelijker. We werken er nu ruim twee jaar mee en ik kan wel zeggen dat M-Files ons de rust en kwaliteit heeft gebracht waarnaar we op zoek waren.”

Laura Bes, Boland

Hans Meijer, Stokvis Service B.V.

“Voordeel is dat je heel snel processen kunt inrichten, waarmee je processen efficiënt kunt maken, door middel van workflows, maar ook met templates en het zoeken naar documenten wat klantgerelateerd is gaat enorm snel.”

Hans Meijer, Stokvis Service B.V.

Share This