M-Files: volledig afgestemd op
de unieke eisen van je team.

M-files is krachtig en eenvoudig te gebruiken, met M-Files kan elk document of elke informatie worden georganiseerd, beheerd en bijgehouden. Maak content en document management in jouw bedrijf intelligenter en veiliger met M-Files.

Eenvoudig documenten organiseren met M-Files

M-Files is het centrale toegangspunt waar alle informatie kan worden georganiseerd, veilig kan worden opgeslagen en altijd, overal en met elk apparaat toegankelijk is.

Cloud
platform

Enterprise
security

Gebruiks-
vriendelijk

Compleet
aanpasbaar

Integreer
apps

Alle
apparaten

Vraag nu een
gratis demo aan.

Benieuwd hoe onze oplossingen jouw bedrijf kunnen transformeren? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar onze IT-oplossingen in de praktijk.

Keuze demo service:

Ontworpen om processen te versnellen en te vereenvoudigen.

Workflows

Maak gebruik van de uitgebreide workflow functionaliteit in M-Files. Maak processen eenvoudig beheersbaar en interne en externe verantwoording is geregeld. 

Samenwerken

Gecontroleerd samenwerken aan één document. Werk efficiënt door tegelijkertijd aanpassingen te doen in hetzelfde document.

Annotaties

Voeg aantekeningen toe op een document zonder het originele document te wijzigen. Toon alle annotaties in één keer of bekijk ze stuk voor stuk.

Zoeken

Of beter gezegd vinden. Vind wat je zoekt ook op basis van de inhoud van een document.

Delen

Delen van informatie is eenvoudig, deel een link, document of een PDF versie van je bestand.

Offline Toegang

Zelfs zonder toegang tot het netwerk of het internet documenten kunnen benaderen.

Versiebeheer

Wijzigingen worden automatisch bijgehouden in M-Files. Zo kun je eenvoudig zien wat de inhoud is van een eerdere versie, deze vergelijken of zelfs herstellen.

Opslaan

Opslaan van documenten en bestanden is eenvoudig. Voorzien van de eigenschappen die nodig zijn om deze voor de juiste mensen in de organisatie vindbaar en zichtbaar te maken.

Digitale Ondertekening

Snel, eenvoudig en rechtsgeldig documenten en processtappen valideren. M-Files integreert onder andere met SignRequest, ValidSign en DocuSign.

  • NStart met het slimmer beheren van documenten
  • NVerbeter de snelheid en transparantie van processen
  • NBeveilig en controleer content
  • NWerk samen met klanten en externen
  • NMaak je organisatie efficiënter

Onze partners.

Met sterke partners bieden we bij Keen-IT persoonlijke ondersteuning en betrouwbare oplossingen. Samen zorgen we ervoor dat jouw online ervaring soepel en veilig verloopt. Dat is Keen.