Wij zijn Keen.

Keen IT Solutions is een nuchtere organisatie uit het oosten van het land met uitsluitend gespecialiseerde medewerkers. We zijn vernieuwend, laagdrempelig en flexibel. Het resultaat is direct contact met medewerkers die jouw IT-landschap kennen. Geen nummer, geen tickets maar snelle support van een kundige helpdesk om problemen on demand op te lossen. Inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers is bij ons geen theorie maar de dagelijkse praktijk.

Persoonlijke aanpak.

Dat staat bij ons voorop. Op basis van vertrouwen met een professionele inslag. We luisteren naar onze klanten, begrijpen hun unieke behoeften en passen onze oplossingen daarop aan. Onze focus ligt niet alleen op technologie, maar ook op het opbouwen van sterke en duurzame relaties met onze klanten. Door open communicatie en nauwe samenwerking streven we ernaar om niet alleen een leverancier te zijn, maar ook een betrouwbare partner die altijd klaarstaat om te helpen.

Die ondersteunen
we met een visie.

Klanten zien wij als onze partners. Als jouw IT-partner geloven wij dat kennis hebben macht is, maar kennis delen nog machtiger. Wij zijn een open boek als het gaat om onze transparante dienstverlening. Hetzij in eigen beheer uitgevoerd of met aanvullende expertise in samenwerking met specialisten uit ons eigen omvangrijke netwerk.

Michel Snitjer

Michel Snitjer

michel@keen-it.nl

Ik ben Michel, 49 jaar en trotse vader van vier dochters. Al vanaf mijn 22e ben ik werkzaam in de IT-branche en ik heb zo’n 15 jaar ondernemerservaring. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om met mijn cabriolet te toeren, de open weg op te gaan en nieuwe plaatsen te ontdekken. Sporten helpt me fit te blijven en geeft me de nodige energie. Daarnaast bezoek ik graag mooie steden om de lokale cultuur, architectuur en gastronomie te verkennen. Naast mijn hobby’s help ik in mijn persoonlijke leven graag anderen die het om wat voor reden dan ook zwaarder hebben. Ik vind het belangrijk om een positieve impact te maken en ondersteuning te bieden waar mogelijk. Bij Keen IT werken we als team hard om een bedrijf te creëren dat blijft groeien en zich aanpast aan de steeds veranderende IT-markt. Wij streven ernaar om een makkelijk benaderbaar bedrijf te blijven waar klanten geen nummer zijn, maar altijd persoonlijke aandacht krijgen. Mijn vermogen om sterke en effectieve relaties op te bouwen en te onderhouden, zowel binnen ons team als met onze klanten, is een van mijn sterkste punten. De balans tussen mijn werk en privéleven vind ik erg belangrijk en ik streef ernaar om in beide werelden een positieve impact te maken.

Gert Jan Voogsgeerd

Gert Jan Voogsgeerd

gert-jan@keen-it.nl

Mijn naam is Gert-Jan Voogsgeerd en heb samen met mijn vrouw twee dochters en een kleinzoon. We houden van reizen, het zien van andere landen en het kennis maken met andere culturen, we hebben veel mooie plekken op de wereld mogen bezoeken. We zijn regelmatig in Denemarken te vinden waar één van onze dochters met familie aan de mooie kust van Jutland woont. Ik mag graag de BBQ aansteken en samen met vrienden een gezellig avondje organiseren. Om fit te blijven loop ik graag een paar keer in de week hard, heerlijk om te ontspannen en mijn hoofd leeg te maken. Als vanaf het begin betrokken bij Keen. Mijn achtergrond is bedrijfskundige informatica, het snijvlak tussen bedrijfsproces en techniek, vanuit die achtergrond altijd opzoek naar oplossingen om bedrijven te helpen de hoeveelheid documenten, mail en andere belangrijke data te organiseren en beheren met als doel bedrijfsprocessen efficiënter en sneller te maken, zo hebben we o.a. M-Files als DMS geïntroduceerd bij onze relaties. Het is mijn uitdaging binnen Keen-it is bedrijven te helpen met het optimaliseren en indien mogelijk verbeteren van bedrijfsprocessen.

Sander van der Laan

Sander van der Laan

sander@keen-it.nl

45 jaar uit Deventer, getrouwd met Eva, 2 dochters nova en jackie. Snowboarden, biertje bij davo en zoveel mogelijk uitjes en vakantie. Vlees kamado koken zit al vanaf mijn 18de in de ict en verantwoordelijk voor de Cloud Solutions afdeling. Ik zorg voor wat sfeer, borrels en reuring binnen het bedrijf. Brede technische kennis met voorkeur voor cloud.

Jeroen Uittenbosch

Jeroen Uittenbosch

jeroen@keen-it.nl

Ik ben Jeroen Uittenbosch en sinds 2010 werk ik met veel plezier bij Keen IT Consultants. Ik was de eerste in Nederland die zich bezighield met de verkoop en implementatie van M-Files DMS, en daarnaast leid ik onze partners op. Dit werk combineer ik met een fijn privéleven; ik ben gelukkig getrouwd en vader van twee geweldige kinderen. Gezelligheid staat bij ons thuis centraal, en dat draag ik ook over naar mijn werk. Hoewel ik projecten altijd professioneel aanpak, zorg ik ervoor dat er ruimte is voor een grap en een lach. Deze balans tussen serieus werk en een ontspannen sfeer maakt dat ik elke dag met veel enthousiasme naar mijn werk ga.

Ronald Uitslag

Ronald Uitslag

ronald@keen-it.nl

Breede algemene kennis van automatiseren. 45 jaar in de IT. Binnen Keen IT verantwoordelijk voor Output Management. Het creëren van productie documenten en het distribueren van deze documenten via printers, e-mail. Elektronisch in DMS systemen. Getrouwd en 3 dochters. Inmiddels ook Opa.
Houd van Live muziek. (JazzRock,  Fusion,  Smoothjazz)
In de vrije tijd golf ik graag en ga naar Live concerten.
Lid van de Metropool Ambassadors Club.
Elk jaar probeer ik met mijn vrouw een Jazz Cruise te doen.

Giancarlo Parinussa

Giancarlo Parinussa

giancarlo@keen-it.nl

Giancarlo is al 8 jaar een vaste waarde bij Keen IT Consultants, waar hij zich richt op M-Files implementaties en het technische aspect daarvan. In deze jaren heeft hij zich sterk ontwikkeld en is hij een onmisbare kracht in het team geworden. Hij woont met zijn gezin in Almelo en is een echte familieman. In zijn vrije tijd geniet Giancarlo van vissen en van lekker eten en drinken. Zijn toewijding en veelzijdigheid maken hem een waardevolle collega die voor geen enkele uitdaging terugdeinst. Niets is te gek voor Giancarlo, zowel professioneel als persoonlijk.

Tom de Winter

Tom de Winter

tom@keen-it.nl

Mijn naam is Tom. Gedurende mijn studie ben ik blijven plakken bij Keen-IT. Inmiddels ben ik alweer 7 jaar onderdeel van het team. In mijn huidige rol ben ik verantwoordelijk voor het uittekenen en opbouwen van de IT-infrastructuur bij klanten. In de public cloud (van Azure) raap ik de juiste bouwstenen bij elkaar totdat er een goed werkende omgeving klaarstaat. Voor elke nieuwe uitdaging ga ik graag opnieuw naar de tekentafel.

Robert Wijker

Robert Wijker

robert@keen-it.nl

Mijn naam is Robert Wijker en ik woon in het prachtige Noord-Holland. Als M-Files en Transform Specialist heb ik een passie voor technologie en processen. Thuis ben ik een trotse echtgenoot en vader van twee geweldige kinderen. We genieten samen van het leven in onze gezellige buurt. In de winter leef ik echt op; schaatsen is mijn grote liefde. Zodra de vorst intreedt, bind ik de schaatsen onder en glijd ik over het ijs, genietend van de kou en de vrijheid. Deze momenten delen met mijn gezin maakt het allemaal nog specialer. Het is de perfecte balans tussen werk en privé.

Aäron Sotthewes

Aäron Sotthewes

aaron@keen-it.nl

Inmiddels al zo’n 7,5 jaar bij Keen IT. Werkzaam als support engineer, dus veel klantcontact, maar de laatste tijd volop bezig met Output Management. Het uitdokteren van oplossingen is een leuke afwisseling in de werkzaamheden. Naast het werk natuurlijk druk met de kinderen, al zit er één in haar examenjaar en zien we die weinig, de andere van 1,5 heeft wat meer tijd nodig. Verder ben ik altijd te porren voor een lekker (speciaal) biertje, gelukkig wordt deze hobby ook goed gedeeld binnen het bedrijf. Naast al het zitten en soms staan achter een bureau of bar moet er natuurlijk ook wat bewogen worden, daarom probeer ik mij elk jaar in te schrijven voor de 4Daagse in Nijmegen en zo een stok achter de deur te hebben om te bewegen. Ook dit jaar gaat dat weer gebeuren dus we zijn lekker aan het trainen.

Noa Hesse

Noa Hesse

noa@keen-it.nl

Noa is eind 2020 onderdeel geworden van Keen. Begonnen als Support engineer en zich ontwikkeld tot cloud engineer. Vaak eerste aanspreekpunt van klanten waar zijn communicatieve vaardigheden goed van pas komen. Hij verdiept zich graag in nieuwe innovaties Noa werkt op locatie in zowel Deventer als Almelo. Buiten werktijd is Noa een echte sportliefhebber met name van volleybal en een lange wandeling krijgt hij het heel erg warm. Vind professionele en persoonlijke groei erg belangrijk. Hij woont samen met zijn vriendin in Almelo

Ook werken bij Keen IT Consultants?

Bekijk hier onze vacatures.

Onze partners.

Met sterke partners bieden we bij Keen-IT persoonlijke ondersteuning en betrouwbare oplossingen. Samen zorgen we ervoor dat jouw online ervaring soepel en veilig verloopt. Dat is Keen.